Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden
Cathrinesminde Teglværk en afdeling af Museum Sønderjylland, som er en selvejende institution med statsanerkendelse efter museumsloven. Cathrinesminde Teglværk driver museumsvirksomhed og organiserer publikumsarrangementer i samarbejde med sin venneforening, Cathrinesminde Teglværks Venner.
CMT-butik.dk anvendes kun til salg af billetter til arrangementer på Cathrinesminde Teglværk.

Personoplysninger
CMT-butik.dk beholder oplysninger om navn og telefonnummer indtil arrangementet er afviklet og regnskabet sluttet.

Priser
Priserne for entre til museets arrangementer angives i danske kroner (DKK) og er uden moms.
Der tages ikke særskilt betaling for kortgebyrer.

Fortrydelsesret
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Reklamation
Billetten refunderes kun i tilfælde af aflysning. Museet påtager sig ikke ansvar for tilskuernes tilfredshed med fremførelsen af teaterstykker, foredrag, koncerter og optræden. Der tages forbehold for fejl og mangler.

Leveringsoplysninger
Når du har valgt arrangement og antal billetter, vil du få valget mellem forskellige betalingsmuligheder.
Billetten kan åbnes fra et link på skærmen og tilsendes desuden på mail. Du printer din egen billet og tager den med til arrangementet.
Kontroller venligst billetten for korrekt arrangement, dato og tidspunkt


Alternativ til netkøb
Ifald du ikke kan afslutte handelen via nettet, kan du ringe til Cathrinesminde Teglværk på 74 44 94 74 hverdage mellem 9 og 12 og bestille billetter, som i det tilfælde betales via bank og udleveres ved spillestedets indgang mod forevisning af kvittering.

Betalingsmidler der kan anvendes
På www.cmt-butik.dk modtages kun betaling via følgende betalingskort:

Betaling sker ved betalings- eller kreditkort gennem QuickPay. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse. Tidspunkt for hævning på din konto og kortgebyrer m.v. fremgår af tilbuddet eller link herfra.

 

[ Luk vindue ]